Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

salatka bankietowa

0.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

marchewka ugotowana
2 szt.
seler naciowy
10 dkg
Białe części pora
2 szt.
kukurydza
1 puszka
ogórek konserwowy Smak
15 dkg
musztarda
1 lyzki
Sklep Prymat
majonez tradycyjny
2 lyzki
jogurt
4 lyzki
pół cytryny
szczypiorek posiekany
czosnek
3 szt
cukier, sól, pieprz
pieczarki marynowane
100 g
ryż ugotowany
50 dkg

Przepis i sposób przygotowania na: salatka bankietowa

wszystkie warzywa kroimy w kostke i mieszamy z ryzem.majonez,musztarde,jogurt,czosnek zmiazdzony,i sok z cytryny mieszamy doprawiamy solai cukrem.sosem polewamy salatke i delikatnie mieszamy.wstawiamy do lodowki.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak