Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

mintaj z papryką

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

filety z mintaja 1 kg
cebula 2
koncentrat pomidorowy 3 łyżki
olej 3 łyżki
cukier, sól
papryka czerwona 1 szt

Przepis i sposób przygotowania na: mintaj z papryką

Na początku kroimy w paseczki paprykę, a cebule siekamy. W garnku układamy warstwami paprykę, cebulę i na wierzch rybę. Każdą warstwę należy posolić i skropić olejem.
Danie dusimy pod przykryciem około 10 minut. Pod koniec dodajemy koncentrat pomidorowy i dusimy jeszcze chwilę.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Emilia22 04.11.2010 13:38
świetne danie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak