Składniki:
filetów rybnych | 60 dag |
głowka kapusty włoskiej | 1 |
sok z cytryny | 1/2 szt |
pęczek kopru | 1 |
chrzanu | 2 łyżki |
buljonu warzywnego z kostki | 2 szkl |
olej | 3-4 łyżki |
kubek śmietany 18 proc. | 1 |
filetów rybnych | 60 dag |
głowka kapusty włoskiej | 1 |
sok z cytryny | 1/2 szt |
pęczek kopru | 1 |
chrzanu | 2 łyżki |
buljonu warzywnego z kostki | 2 szkl |
olej | 3-4 łyżki |
kubek śmietany 18 proc. | 1 |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: