Przepis i sposób przygotowania na: Słupki w sosie pomidorowym
Przygotować sos: przecier pomidorowy podgrzać z listkami bazylii i przyprawić solą i kucharkiem. Cukinie podawać z sosem.
cukinia | 6 sztuk |
pęczak | 1/2 szklanki |
marchewka | 1 sztuka |
cebula biała | 1 sztuka |
por | 1 sztuka |
żółty ser | 10 dkg |
żółta papryka | 1 sztuka |
posiekana natka | 1 łyżka |
przecier pomidorowy | 1 kartonik |
sól, kucharek | do smaku |
bazylia świeża | 1 łyżka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: