likier pigwowy

likier pigwowy

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
5+

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • wódka

    1 litr
  • owoców pigwy

    1 kg
  • cukier1

    kg
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

1.Pigwę wyszorować ,pokroić na ćwiartki.Wrzucic do dużego słoja.
2.żasypujemy cukrem.Odstawiamy na 2 tygodnie-co kilka dni wstrzasamy słojem.Po tym czasie odcedzamy i dolewamy wódki

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (3)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

rakow2

17.06.2011 14:05
mam pigwy w swoim ogródku

agogo2

29.03.2011 13:30
dobre

Krzysztof42

20.11.2010 16:55
fajny deser

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat