Jagodowy puch

Jagodowy puch

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • jagody

    2 szkl
  • cukier drobny

    4 łyżki
  • śnieżka

  • mleko 3,2%

    1 szkl
  • żelatyna

    2 łyżeczki
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Jagody myjemy wrzucamy do miseczki i ucieramy z cukrem,śnieżkę ubijamy na mleku,żelatynę rozpuszczamy w jak najmniejszej ilości wody,mieszamy wszystko wstawiamy do lodówki

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (4)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

cukiereczek

18.12.2011 15:05
smaczne

ewelinapac

01.11.2011 15:07
smaczne

SmacznaPyza

13.09.2010 13:32
pychotka!

Ewa111

08.09.2010 12:59
smaczny deser

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat