Surówka po żydowsku

Surówka po żydowsku

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
5+

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • jabłko

    1 sztuka
  • marchewka

    1 sztuka
  • kapusta biała

    1/8 główki
  • cebula biała

    1/2 sztuki
  • por

    kawałek
  • seler

    1/8 sztuki
  • cukier, sól, pieprz

    do smaku
  • ogórek kwaszony

    1 sztuka
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Jabłko, marchewkę, seler, ogórek zetrzeć na grubej tarce. Cebulę pokroić w drobną kostkę, kapustę pokroić i pora pokroić. Wszystko wymieszać, dodać olej, troszkę octu winnego i doprawić do smaku. Podawać do mięs.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (5)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

Wacław

26.10.2011 22:33
b.smaczna !

Seba

24.09.2011 08:24
smaczna

Dorota71

28.09.2010 12:53
pycha

RenataZ-et

04.09.2010 08:31
ja też :)))

Margo1

03.09.2010 18:27
często jadam taką

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat