Indyk na miodzie

Indyk na miodzie

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • filet z indyka

    1 szt
  • miód

    wg uznania
  • oliwa

  • zioła

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Pierś indyka pokroić w kawałeczki .Każdy kawałek obsypać ziołami, polać miodem, zalać oliwą, tak aby całość była przykryta. Wstawić do lodówki Wyjmować kawałki z sosu i piec na gorącej patelni polewając sosem. Dolać resztę sosu i poddusić.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (10)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

Łukasz15

21.07.2013 11:57
Musi być pyszny

cooleczka

03.01.2013 17:49
prosto i smacznie

Pani Domu

24.11.2012 13:44
super pomysł

Rybciia

25.07.2012 10:54
to musi być pyszne :-)

Justyna Jussstiii

10.10.2011 12:41
smaczne

jasiek

10.07.2011 23:39
wyśmienity

jasiek

10.07.2011 23:39
wyśmienity

barbara11561

11.03.2011 10:41
Zdrowe mięsko

Tika4444

20.12.2010 09:36
fajny przepis

Szarrikka

20.11.2010 06:52
Uwielbiam potrawy z indyka!

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat