Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Cielecina w marchewce

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

cielęcina 500 gram
marchewka 300 gram
bulion 100 mililitrów
zioła do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Cielecina w marchewce

Kawałek cielęciny nacieramy ziołami, obsmażamy na żłoty kolor z obu stron, układamy w naczyniu zaroodpornym, podlewamy bulionem, dodajemy marhewkę starta na tartce i podsmażoną wszystko dusimy 50 minut.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Agnik 17.12.2011 21:21
mniam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak