ryba w ryżu

ryba w ryżu

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • filet z pangi

    4 sztuki
  • ryż

    2 torebki
  • śmietana 12-procentowa

    200 mililitrów
  • zioła prowansalkie Prymat

    do smaku
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Filety myjemy, kroimy na mniejsze kawałki, Podsmażamy przyprawione. Ryz gotujemy. Do ryby dodajemy smietanę, i zioła . Na koniec do ryby dodajemy ryż . wszystko przyprawiamy.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

noculos

03.05.2011 10:42
dobre

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat