Serdelkowe kwiatuszki

Serdelkowe kwiatuszki

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • serdelki

    2 sztuki
  • olej

    3 łyżki
  • keczup

    3 łyżki
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Serdelki obieramy z osłonek, kroimy w plasterki. Każdy plasterek nacinamy w około. Smażymy na gorącym oleju z obu stron. Na środku każdego kwiatuszka dodajemy keczup.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (5)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

IwonaKa

15.07.2013 11:52
świetne i smaczne

m1monika

07.10.2011 16:06
fajne

Agnik

29.08.2011 16:02
mniam

Kasia77

17.03.2011 16:59
wyglądają super

krysia50

02.09.2010 07:45
Pomysłowe i smacznie wyglądają.

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat