Burger rybny

Burger rybny

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
5+

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • 6 bułek hamburgerowych

  • 6 plasterków żółtego sera

  • 1 pomidor

  • pół zielonego ogórka

  • 12 plasterków zielonego ogórka

  • ogórki kwaszone

    3 szt.
  • mintaj

    6 kawałków (wcześniej usmażony)
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

1. Bułki przekroić na pół.
2. Na każdą bułkę położyć plasterek sera, rybę, plasterek pomidora, plasterki zielonego ogórka i ogórek kiszony.
3. Bułki włożyć na kilka minut do piekarnika na 200 stopni.

Aktualności

Komentarze (3)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

ewaa

14.12.2011 20:44
apetycznie wyglądają:)

PaniMISIOWA

29.06.2011 11:14
smacznie i zdrowo - REWELACJA! A ja to przepadam za fishburgerami :-)

Joanna108

22.12.2010 13:23
Taka zdrowa wersja fastfooda - córka powinna być zadowolona :).

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat