Chiński makaron z grzybami

Chiński makaron z grzybami

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • mięso mielone

    20 dag
  • cebula

    1 sztuka
  • makaron ryżowy

  • marchewka

    1 sztuka
  • jogurt naturalny

    1 opakowanie
  • sól

    do smaku
  • pieprz

    do smaku
  • podgrzybki

    6 sztuk
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Grzyby zalać wrzątkiem. na patelni podsmażyć pokrojoną cebulę, dodać pokrojoną w słupki marchewkę, mielone mięso i grzyby. Doprawić do smaku. w tym czasie ugotować makaron i przelać zina wodą. Wrzucić go na patelnię. Dolać trochę jogurtu i przyprawić do smaku.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

Emilia22

19.09.2010 17:26
fajny przepis

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat