Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka z warzywami z rosołu i czerwoną fasolą
Jajka gotuję na twardo, kroję w kostkę wraz z warzywami.
Fasolę osączam z zalewy.
Wszystkie składniki sałatki łączę z majonezem, doprawiam do smaku solą i pieprzem.
Pomysł na wykorzystanie warzyw z rosołu. Dzięki dodaniu jajek i czerwonej fasoli mamy pożywną, sycącą sałatkę.
warzywa | 4 sztuki |
fasola czerwona | 1 opakowanie |
ser żółty starty | 1 garść |
jajko | 5 sztuk |
natka pietruszki | 1 łyżka |
majonez | 3 łyżki |
sól | 1 szczypta |
pieprz | 1 szczypta |
Jajka gotuję na twardo, kroję w kostkę wraz z warzywami.
Fasolę osączam z zalewy.
Wszystkie składniki sałatki łączę z majonezem, doprawiam do smaku solą i pieprzem.
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: