Skwareczki do kopytek, pierogów

Skwareczki do kopytek, pierogów

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • słoninka

    100 gram
  • smalec

    2 łyżki
  • boczek wędzony

    200 surowy
  • boczek

    200 surowy
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Wszystkie składniki pokroić w cienką kostkę i smazyć na patelni z odrobiną smalcu, wysmażone skwarki włozyć do słoika lub pojemnika. Można przechowywać w lodówce, a następnie wykorzystywać do pierogów i kopytek.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (12)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

mdepfs

11.02.2011 19:38
fajne zdjecie

Monika193

16.01.2011 21:55
też takie robię, są super

Islanzadi

06.10.2010 00:15
Tego akurat nie trawię, przykro mi...

aginaa

27.09.2010 18:20
super

Bartolomeo

07.09.2010 10:54
to prawda kopytka bez skwarek to nie to

Agnieszka_B

01.09.2010 10:05
Bez takiego dodatku, ani kopytka, ani pierogi z mięsem nie smakowały by tak dobrze....

Iwusia

31.08.2010 17:29
Pięknie wyglądają a smakują wyśmienicie :)

meredith

31.08.2010 15:10
skwareczki pycha ale oszczednie najlepiej dla figury ;)

Jolanta40

31.08.2010 14:38
raczej staram się bez skwareczek, ale takie są najlepsze :)

Kate131

31.08.2010 12:48
tez tak robię

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat