Przepis i sposób przygotowania na: Zupa serowo-cebulowa
Dodajemy serki topione, pieprz i chilli, mieszamy do czasu, aż serki się rozpuszczą.
Następnie całość blendujemy na gładko, dodajemy śmietankę i doprawiamy do smaku solą.
rosół | 1 litr |
cebula | 2 sztuki |
czosnek | 2 ząbki |
olej | 2 łyżki |
serek topiony | 200 g |
śmietana 30% | 100 ml |
sól do smaku | |
Pieprz czarny mielony Prymat | 1/4 łyżeczki |
chili Prymat | 1/2 łyżeczki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: