Składniki:
pierś z indyka | 500 g (mielona) |
otręby | 3 łyżki (ja użyłam żytnich) |
cebula | 1 szt. |
czosnek | 2 ząbki |
rozmaryn | 1 łyżeczka |
jajko | 1 szt. |
woda | 300 ml |
passata pomidorowa | 400 ml |
cukier | szczypta |
sól | |
pieprz |
pierś z indyka | 500 g (mielona) |
otręby | 3 łyżki (ja użyłam żytnich) |
cebula | 1 szt. |
czosnek | 2 ząbki |
rozmaryn | 1 łyżeczka |
jajko | 1 szt. |
woda | 300 ml |
passata pomidorowa | 400 ml |
cukier | szczypta |
sól | |
pieprz |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: