Sposób przygotowania

Rybę pieczemy w piekarniku w temperaturze 160˚ przez 30 min. Marchew i korzenie pietruszki gotujemy na parze, po czym ścieramy na tarce o grubych oczkach, Pieczarki, cebulę i pomidory kroimy w kostkę i dodajemy do marchwi i korzenia pietruszki. Rodzynki zalewamy wrzątkiem, gdy już zmiękną dodajemy je do warzyw. Tak przygotowane warzywa wykładamy na rybę i pieczemy przez 20 min w temperaturze 150˚.

Przepis pochodzi z pierwszego fit hotelu w Polsce, GACA Fit HOTEL w Kazimierzu Dolnym

Komentarze

  • 0
    img-20180301-wa0006
    Opublikowano

    Bożena Matuszczyk

    Smakowity rybka ,u mnie trochę inaczej przygotowywana.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !