Sposób przygotowania

Krok 1 / 3

W misce wymieszać mięso mielone z jajkami, bułką tartą i oliwą. Dodać przeciśnięty przez praskę czosnek, suszoną cebulę i pokrojoną w kostkę marynowaną cebulkę oraz ogórki. Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Piekarnik nagrzać do temperatury 200 stopni Celsjusza.
Masę mięsną rozłożyć na papierze do pieczenia na kształt prostokąta, dłuższy bok ma mieć taką samą długość jak forma (keksówka), w której będziemy piec roladę ok. 25 cm. Na mięsie ułożyć plasterki sera i zwinąć całość w roladę.


 

Komentarze

  • 0
    received_575618672618645
    Opublikowano

    jejkuchnia

    Zjadłabym kawałek. :)
  • 0
    dscn5893
    Opublikowano

    bietka

    Smaczna pieczeń :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !