Przepis i sposób przygotowania na: Doradca Smaku VII: Pieczona pierś z kaczki z zielonym groszkiem, odc. 27
Kroki postępowania
Na talerz wykładamy puree z groszku i skarmelizowaną cebulę.
piersi z kaczki | 2 szt. |
cebula czerwona | 3 szt. |
zielony groszek | 150 g |
cytryna | 1/2 szt. |
masło | 2-3 łyżeczek |
olej rzepakowy | |
woda | 1 l |
miód | 1 łyżeczka |
śmietana 18 proc | 50 ml |
wino czerwone | 100 ml |
Musztarda francuska Prymat |
Chili pieprz cayenne mielone Prymat | |
Kminek cały Prymat | |
Pieprz biały mielony Prymat | |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: