Składniki:
mąka tortowa | 25 dag |
cukier | 125 gram |
margaryna | 125 gram |
jajko | 2 sztuki "M" |
proszek do pieczenia | 1/2 łyżeczki |
aronia | 250 ml/słoik |
jabłka | 2 sztuki/starte |
rabarbar | 4 sztuki |
cukier | 2 łyżki |
budyń czekoladowy | 1 opakowanie |
mąka tortowa | 25 dag |
cukier | 125 gram |
margaryna | 125 gram |
jajko | 2 sztuki "M" |
proszek do pieczenia | 1/2 łyżeczki |
aronia | 250 ml/słoik |
jabłka | 2 sztuki/starte |
rabarbar | 4 sztuki |
cukier | 2 łyżki |
budyń czekoladowy | 1 opakowanie |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: