Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Grillowana kaszanka z dodatkami

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

kaszanka Konspol 2 szt
papryka czerwona 1/2 szt
cebula 1 szt mniejsza
śliwki 2 szt
jabłko 1/4 szt
Grill przyprawa klasyczna Prymat albo dowolna
boczek 2 paski

Przepis i sposób przygotowania na: Grillowana kaszanka z dodatkami

Obcinamy końce kaszanki, nakłuwamy kaszankę i zawijamy boczkiem. Paprykę kroimy w paski a śliwki na połowy i usuwamy pestki. Jabłko dzielimy na połowy albo plasterki. Odcinamy potrzebny nam kawałek folii aluminiowej i nakładamy po jednej kaszance i pozostałe przygotowane składniki.Oprószamy przyprawą. Zawijamy paczuszkę i grillujemy aż kaszanka zacznie ładnie pękać.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

katarzynka455 01.09.2017 08:08
Dziękuję Bożenko:)
katarzynka455 01.09.2017 08:07
to prawda Elu U nas znika bardzo szybko:)
bietka 30.08.2017 20:04
Kaszanka grillowana jest bardzo smaczna :)
Bożena Matuszczyk 30.08.2017 16:23
Smakowita kaszanka;)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak