Zbójecka zupa grochowa

Zbójecka zupa grochowa

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
5+

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • sól

  • pieprz

  • koperek

  • bulion warzywny

    2 l
  • włoszczyzna

    1 (bez kapusty, krojona w paski)
  • groch

    2 różne rodzaje
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Groch namaczamy na noc. Na drugi dzień gotujemy w bulionie aż będzie miękki. Dodajemy warzywa. Doprawiamy do smaku. Pod koniec siekamy natkę pietruszki, koperek i dodajemy do zupy.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (2)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

artur7

28.03.2013 21:11
bardzo fajny groch na obiad

Monika179

05.09.2010 17:42
cos nowego

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat