Przepis i sposób przygotowania na: Roladki z papryką i szparagami
Kroki postępowania
Z wywaru mięsnego można przygotować sos.
Łyżkę mąki wymieszać z odrobiną wody lub śmietanki, połączyć z wywarem, zagotować.
kotlety schabowe | 3 szt |
szparagi białe | 3 szt |
Kabanosy wieprzowe Madej Wróbel | 2-3 szt |
papryka marynowana | 3 słupki |
chrzan tarty | 3 łyżeczki |
natka pietruszki | 3 łyżki |
sól do smaku | |
pieprz | do smaku |
olej do smażenia | |
Liść laurowy suszony Prymat | 2 szt |
Ziele angielskie całe Prymat | 3-4 szt |
sos sojowy | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: