Przepis i sposób przygotowania na: Mielone z marchewką i kabanosem
Kroki postępowania
Na rozgrzanym maśle zeszklić drobno posiekaną cebulę, ostudzić.
Usmażone osączyć na papierowym ręczniku.
mięso mielone wieprzowe | 40 dag |
jajko | 1 szt |
bułka czerstwa | 0,5 szt |
mleko | 0,5 szklanki |
czosnek | 1 ząbek |
Przyprawa do mięsa mielonego farszu i klopsów Prymat | 1 łyżeczka |
sól do smaku | |
pieprz | do smaku |
masło | 1 łyżka |
marchewka ugotowana | 3 szt |
Kabanosy wieprzowe Madej Wróbel | 2-3 szt |
Bułka tarta klasyczna Prymat | |
olej do smażenia |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: