Roladki z szynki i szparagów

Roladki z szynki i szparagów

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • szynka

    6 plastrów
  • szparagi marynowane

    6 sztuk
  • sos chili

    1 łyżeczka
  • majonez

    3 łyżki
  • posiekane migdały

    2 łyżki
  • wódka

    1 łyżeczka
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Majonez zmiksować z wódką, sosem chilli. Szparagi zawijać w plasterki szynki, układać je na półmisku, polać sosem i posypać posiekanymi migdałami.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (5)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

IKrakowianka

26.10.2013 17:45
bardzo fajny pomysł na kolację

Katarzyna/kate1980

27.05.2012 23:17
bardzo ciekawy przepis

pawelek180844

11.05.2012 19:24
mmmm! super :)

kielcok1

08.12.2011 19:33
o jej

aacaac

29.04.2011 06:39
ciekawe

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat