Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pierś z indyka po chińsku z boczniakami

2.0
(8)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

pierś z indyka 400 gram
marchew 1 sztuka
fasolka szparagowa 1/2 opakowania
sos sojowy 2 łyżki
czosnek 3 ząbki
przyprawa chińska 1 łyżeczka
olej do smażenia 2 łyżki
boczniaki 1 opakowanie

Przepis i sposób przygotowania na: Pierś z indyka po chińsku z boczniakami

Indyka, boczniaki i marchewkę potnij w cienkie paseczki. Rozgrzej olej i zacznij smażyć ciągle mieszając. Dodajgrzyby. Następnie fasolkę. Wlej sos sojowy i przyprawę chińską. Dodaj pocięty czosnek. Podawaj z ryżem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Stenka 11.05.2017 17:27
ciekawy przepis

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak