Składniki:
pierś z indyka | 400 gram |
marchew | 1 sztuka |
fasolka szparagowa | 1/2 opakowania |
sos sojowy | 2 łyżki |
czosnek | 3 ząbki |
przyprawa chińska | 1 łyżeczka |
olej do smażenia | 2 łyżki |
boczniaki | 1 opakowanie |
pierś z indyka | 400 gram |
marchew | 1 sztuka |
fasolka szparagowa | 1/2 opakowania |
sos sojowy | 2 łyżki |
czosnek | 3 ząbki |
przyprawa chińska | 1 łyżeczka |
olej do smażenia | 2 łyżki |
boczniaki | 1 opakowanie |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: