Przepis i sposób przygotowania na: Karkówka po staropolsku z jałowcem
Kroki postępowania
Następnego dnia piec około 1, 5 godziny w 180*c.
Po wystudzeniu kroić na plastry, podawać jako wędlina na kanapki.
karkówka | 1,5 kg |
czosnek | 1 główka |
cebula | 2 sztuki |
Owoc jałowca cały Prymat | 1 łyżka |
Pieprz kolorowy ziarnisty Prymat | 1 łyżeczka |
Majeranek suszony Prymat | 1 łyżka |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | do smaku |
Przyprawa do wieprzowiny klasyczna Prymat | 1 łyżka |
oliwa | 100 ml |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: