Przepis i sposób przygotowania na: Zupa z fasolki szparagowej
Kroki postępowania
Fasolkę obieram i kroję na kawałki.
żółta fasolka szparagowa |
40 dkg
|
seler naciowy |
1 gałazka
|
marchew |
3 sztuki
|
papryka żółta |
1 sztuka
|
Liść lubczyku suszony Prymat |
1 do smaku
|
por (biała część) |
1 sztuka
|
sól i pieprz |
1 do smaku
|
bulion warzywny |
1 litr
|
śmietana 18 proc |
1/3 szklanki
|
natka pietruszki |
1 do smaku
|
mąka krupczatka |
1 łyżka
|
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: