Przepis i sposób przygotowania na: Pate z wątróbki drobiowej
Kroki postępowania
Wyłożyć do ceramicznych miseczek, schłodzić.
wątróbka drobiowa | 45 dag |
masło | 20 dag |
cebula szalotka | 2 sztuki |
rodzynki | 50 g |
nalewka owocowa | 100 ml |
Zioła prowansalskie suszone Prymat | 1 łyżka |
olej rzepakowy | 3-4 łyżki |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | do smaku |
Pieprz czarny mielony Prymat | do smaku |
mleko | do namoczenia |
mąka pszenna | do obtoczenia |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: