Przepis i sposób przygotowania na: Trufle korzenne z powidłami
Kroki postępowania
Następnie część obtaczamy w sproszkowanej herbacie matcha lub w polewie czekoladowej i wiórkach a część w kakao.
Chłodzimy w lodówce.
herbatniki | 25 dag-korzenne |
mleko | 1/4 szklanki |
cukier | 1/4 szkalnki |
masło | 1/4 kostki |
kakao | 2 łyżki |
powidła śliwkowe (węgierkowe) | 2 łyżki |
bakalie | 2 łyżki |
brązowy rum | 1 łyżka |
kakao | do obtoczenia |
herbata zielona | matcha-do obtoczenia |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: