Pieczarki nadziewane parówkami

Pieczarki nadziewane parówkami

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • pieczarki

    20 sztuk
  • parówki

    3 sztuki
  • Pomidory krojone z puszki

    2 sztuki
  • śmietana

    3 łyżki
  • sól

  • pieprz

  • masło

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Pieczarki obieramy i usuwamy trzonki. Kapelusze obgotowujemy około 5-7 minut. Trzonki i pokrojone w kostkę/plasterki parówki delikatnie podsmażamy, doprawimy do smaku, mieszamy ze śmietaną, pomidorami. Farszem nadziewamy kapelusze pieczarek. Zapiekamy około 30 minut w piekarniku.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (5)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

goofy9

21.02.2011 13:55
polecam i tą wersję :)

Jolanta_P-S

19.02.2011 07:15
do tej pory nadziewałam mięsem mielonym, muszę spróbować

pawel007

06.10.2010 15:17
super.

Agnieszka172

08.09.2010 20:06
fajne

rosik93

01.09.2010 22:25
mniam

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat