Składniki:
peczek botwinki | |
ogórek | 2 |
sok z cytryny | 2 łyżeczki |
kefir | 3/4 litra |
śmietana 12% | 1 szkl |
koncentrat z buraków | 4 łżki |
szczypior | 1/2 pęczka |
koper świeży | 1/2 pęczka |
jajko ugotowane na twardo | 4 |
sól | |
Pieprz biały mielony Prymat |
peczek botwinki | |
ogórek | 2 |
sok z cytryny | 2 łyżeczki |
kefir | 3/4 litra |
śmietana 12% | 1 szkl |
koncentrat z buraków | 4 łżki |
szczypior | 1/2 pęczka |
koper świeży | 1/2 pęczka |
jajko ugotowane na twardo | 4 |
sól | |
Pieprz biały mielony Prymat |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: