papryka faszerowana kapustą

papryka faszerowana kapustą

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • kapusta

    1 szt
  • papryka

    10 szt
  • sól, cukier

    2 łyz
  • kminek

    1 łyż
  • liście laurowe

    3 szt
  • ocet

    150 ml
  • sól, pieprz

    1 łyz
  • Zalewa:

    750 ml
  • woda

    750 ml
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

kapustę pokroić drobno i wymeiszać w misce z sola cukrem i kminkiem. odstawić. Z paryki odetną czubki i napełnić kapustą. Włożyć do słoików i zaląc zalewą wrzucic liscie .
pasteryzować 30 min.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat