Sposób przygotowania

Krok 1 / 6

Do garnka wkładamy łopatkę i karczek, marchew obraną i cebulę, solimy ok 1 łyżki, dodajemy ziarenka pieprzu, ziele, liść laurowy, gotujemy aż mieso będzie miękkie.


Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    w mojej kuchni

    rarytaski gołąbkowe
  • 0
    original
    Opublikowano

    AZgotuj

    pycha i ten sos!:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    Pyszne gołąbki
  • 0
    original
    Opublikowano

    cukiereczek

    gołąbki chętnie zjem
  • 0
    papryka
    Opublikowano

    adelajda

    gołąbki to ja bardzo lubię
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    halina17

    Smaczne gołąbki.
  • 0
    gotowanie-na-parze
    Opublikowano

    ilka01

    pychota :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Marta1986

    bardzo smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    iziona

    Cudo nie gołąbki :)
  • 0
    13524163_10207657151841229_703449476_o
    Opublikowano

    Krzysztof15

    palce lizać
  • 0
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    smaczne danie
  • 0
    logo
    Opublikowano

    R'n'G Kitchen

    Ależ pysznie wyglądają <3 No i ten dodatek w postaci leśnych grzybów <3 Yummy!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !