Przepis i sposób przygotowania na: Najpierw marynowana, a potem duszona, czyli szynka w sosie musztardowym
Kroki postępowania
SMACZNEGO!
oliwa | 2-3 łyżki |
ocet balsamiczny | 1/2 łyżeczki |
Kucharek przyprawa do potraw | 2/3 łyżeczki |
Czosnek suszony Prymat | 1/2 łyżeczki |
majeranek | 2/3 łyżeczki |
szynka wieprzowa | 700 g |
Musztarda sarepska Prymat | 2 łyżeczki |
śmietana 30% | 4 łyżki |
mąka pszenna | 1 łyżeczka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: