Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

gołąbki z kapustą pekińską

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta pekińska 1 szt.
pieczarki 1/2 kg.
cebula biała 1 szt.
masło 2 łyzki
ryż 1 szkl.
sól do smaku
Pieprz biały mielony Prymat do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: gołąbki z kapustą pekińską

Ryz ugotuj na sypko. Kapustę obierz z liści i zaparz w gotującej wodzie.Pieczarki obierz i pokrój w kosteczkę. Masło rozgrzej i usmaż na nim pokrojona cebule i pieczarki. Dodaj ryz i dopraw do smaku. W liście kapusty zawijaj ryż i zapiecz w piekarniku lub na patelni.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

wolochski 11.01.2011 22:53
wspaniałe
Anna189 02.09.2010 12:20
są bardzo delikatne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak