sałatka pieczarkowo-jajeczna z mietą

sałatka pieczarkowo-jajeczna z mietą

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • szczypiorek posiekany

    2 łyżki
  • mięta liście

    1 łyżka
  • majonez tradycyjny

    1 słoik
  • sól

    do smaku
  • pieprz biały Prymat

    do smaku
  • pieczarki marynowane

    2 słoiki
  • jaja na twardo

    7 szt.
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Jajka obierz i drobno pokrój w kosteczkę, dodaj pokrojone pieczarki, szczypiorek, majonez i przyprawy. Dokładnie wymieszaj. Posyp świeżą miętą.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (9)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

mamusia1

03.11.2013 10:59
rewelacyjna salatka

mamusia1

14.04.2013 08:40
ta mięta robi swoje!

mamusia1

18.02.2013 08:13
polecam wszystkim, jest supr smaczna!

mamusia1

18.02.2013 08:13
polecam wszystkim, jest supr smaczna!

mamusia1

18.02.2013 08:13
polecam wszystkim, jest supr smaczna!

mamusia1

18.02.2013 08:13
polecam wszystkim, jest supr smaczna!

[email protected]

08.04.2012 17:09
mniam

ziutula

13.10.2011 18:12
z miętą lubię dodatki

daria899

18.06.2011 22:19
pycha

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat