Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Zrazy wieprzowe

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

Mięso

schab bez kości 1 kg

farsz

ogórek kiszony 1 słoik
boczek wędzony 40 dag
cebula biała 3 szt
musztarda 4 łyżki
sól
Pieprz czarny mielony Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Zrazy wieprzowe

Schab pokroić w plastry i dobrze rozbić i przyprawić.farsz robimy następnie. kroimy wszystko w kostkę i mieszamy dokładamy musztardę, sól i pieprz. Na każdy kawałek mięsa nakładamy farsz, zwijamy ciasno w rulonik a brzegi mięsa wciskamy do środka roladki, dzięki czemu zrazy się nie rozpadną

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Ela15 17.05.2017 16:57
fajne zrazy
Beatris 29.08.2016 21:20
Pyszne zraziki, mniam :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak