Przepis i sposób przygotowania na: USZKA Z RYBKĄ I GRZYBKAMI
2. Ciasto cieniutko rozwałkować , wykrawywać małe kwadraciki dawać w środek farsz i sklejać na uszka. gotować w solonej wodzie . Podawać z czerwonym barszczem.
żółtko jajek |
4
|
pół szklanki wody |
|
mąka |
0,5 kg
|
0,5 kg surowego filetu rybnego |
|
15 dag suszonych grzybów |
|
cebule |
2
|
margaryna |
15 dag
|
przyprawa uniwersalna |
do smaku
|
Bułka tarta klasyczna Prymat |
2 łyżki
|
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: