Przepis i sposób przygotowania na: Pęczotto na żołądkach
Kroki postępowania
.
Na końcu doprawiam solą, pieprzem, lubczykiem i sosem sojowym, posypuję posiekaną pietruszką.
kasza pęczak | 120 gram |
żołądki drobiowe | 600 gram |
cebula | 1 |
czosnek | 2 ząbki |
papryka czerwona | 1 |
papryka zielona | 1 |
żółta fasolka szparagowa | 200 gram |
bulion warzywny | 0,5 litra |
Liść laurowy suszony Prymat | 1 |
ziele angielskie | 4 |
Liść lubczyku suszony Prymat | 0,5 łyżki |
sos sojowy | 1 łyżka |
sól i pieprz | |
natka pietruszki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: