Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Masło czosnkowe

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

masło 100 gram
czosnek
Zioła prowansalskie suszone Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Masło czosnkowe

Jeśli czosnek jest młody bierzemy główkę, jeśli stary półtorej. Obieramy, miażdżymy i dodajemy zioła prowansalskie. Mieszamy. Masło musi być miękkie. Mieszamy je z ziołami i czosnkiem. Możemy je zmiksować dla uzyskania lepszej konsystencji.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Łukasz15 24.07.2016 20:35
Bardzo lubię

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak