Przepis i sposób przygotowania na: Kaczka nadziewana ziemniakami i boczkiem
Kroki postępowania
Jabłka pokroić na ćwiartki. Masło rozgrzać w garnku, jabłka ułożyć na maśle, poddusić.Upieczoną kaczkę podawać z jabłkami.
kaczka | 1 szt |
boczek wędzony | 10 dkg |
śmietana 18 proc | 1 szkl |
cebula | 1 szt |
Pieprz czarny mielony Prymat | |
wywar warzywny | 1/2 szkl |
sól do smaku | |
Majeranek suszony Prymat | 1 łyżka |
jabłka | 4 szt |
masło | 1 łyżka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: