Sposób przygotowania

Krok 1 / 10

Obrać rabarbar ze skóry, pokroić na mniejsze kawałki i zasypać cukrem, odstawić.


Porada autora

Brzoskwinie z puszki w cieście są słodkie, natomiast rabarbar raczej kwaskowaty. Jednak razem bardzo dobrze smakują. Jeśli ktoś lubi słodsze ciasto, to można dodać więcej cukru.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Czyki

    Cudownie smaczne ciasto :) bardzo chętnie się poczęstuję:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Małgorzata92

    Fajne ciasto :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Janina

    Zapachniało wiosną;))
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Franciszek

    dobre ciasto
  • 1
    img_1886-3
    Opublikowano

    KORAL

    Smaczne ciasto :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    w mojej kuchni

    same smakołyki deserowe
  • 1
    original
    Opublikowano

    fotoviderek

    Fajne ciacho :)
  • 1
    papryka
    Opublikowano

    adelajda

    Narobiłaś mi smak :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !