Sos koperkowy do cielęciny

Sos koperkowy do cielęciny

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • margaryna

    2 dkg
  • mąka

    2 dkg
  • śmietana 12%

    100 ml
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Z mąki i połowy tłuszczu zrobić jasną zasmażkę, rozprowadzić zimnym rosołem i zagotować. Koper dusić na pozostałym maśle. Połączyć z zasmażką i zagotować. Po zdjęciu z ognia dodać śmietanę , sól i pieprz

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (7)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

agnieszka214

30.03.2012 08:57
prosty

szajba2

25.12.2011 13:35
dobry

malcik111

09.12.2011 11:17
hmm, ciekawy pomysł

Barbara55

25.11.2011 15:57
smaczny

kielcok1

14.10.2011 15:43
o jej a co na to koperek ?

rakow2

03.04.2011 16:56
do baraniny też się nada

Smakosz6

26.11.2010 11:55
mniam

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat