Składniki:
biała czekolada | 200 g |
cukier waniliowy | 1 op. |
migdały siekane | bez skórek 50 g |
wiórki kokosowe | drobne 1,5 szkl. |
olej kokosowy | 100 g |
likier kokosowy | do smaku |
cukier puder | 50 g |
wiórki kokosowe | do obtoczenia |
biała czekolada | 200 g |
cukier waniliowy | 1 op. |
migdały siekane | bez skórek 50 g |
wiórki kokosowe | drobne 1,5 szkl. |
olej kokosowy | 100 g |
likier kokosowy | do smaku |
cukier puder | 50 g |
wiórki kokosowe | do obtoczenia |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: