Przepis i sposób przygotowania na: Kanapki ze szpinakiem i pastą z soczewicy
Soczewicę zmiksować, dodać posiekaną bazylię, koncentrat i parmezan. Doprawić solą i pieprzem.
Kromki pieczywa posmarować pastą przełożyć świeżym szpinakiem. Smacznego!
soczewica czerwona | 75 g |
wywar warzywny | 200 ml |
ząbek czosnku | 1 |
bazylia świeża | garść |
parmezan starty | 2 łyżki |
koncentrat pomidorowy | 1 łyżka |
oliwa | 3 łyżki |
sól i pieprz |
szpinak baby | |
chleb ciemny |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: