Przepis i sposób przygotowania na: Jarskie nalesniki po prowansalsku
Kroki postępowania
Cebule posiekac w piorka.
Pieczarki pokroic w plastry.
Cukinie pokroic w dluzsze paski
Dusic do miekkosci warzyw.
Zapiekamy ok 15 minu w 200 st C
mąka pełnoziarnista | 1 szkl |
jajko | 1 szt |
mleko | 1,5 szkl |
sól |
papryka czerwona | 2 szt |
pieczarki | 20 szt |
cebula | 1 szt |
cukinia | 1 mala |
Zioła prowansalskie suszone Prymat | 1 lyzka |
sól | |
pieprz | |
Papryka słodka mielona Prymat | |
przecier pomidorowy | 300 ml |
ser żółty | |
jogurt naturalny | 1 szk |
jajko | 2 szt |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: