Półsurówka jarzynowa

Półsurówka jarzynowa

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • włoszczyzna

    1 pęczek
  • jabłka

    2 szt
  • ogórki kwaszone

    2 szt.
  • ziemniaki

    2 szt
  • cebulka młoda

    1 pęczek
  • pietruszka zielona

    1 łyżka
  • majonez

    1 szklanka
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Włoszczyznę należy ugotować tak jak wywar na zupę, następnie pokroić ją razem z ogórkami i jabłkami w drobna kostkę. Drobniutko posiekać cebulkę i pietruszkę, wszystko wymieszać, na końcu dodając majonez.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat