Golonka z indyka

Golonka z indyka

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • Przyprawa do drobiu

  • czosnek w kostkach

  • sól

  • pieprz

  • grill pikantny

  • indyk

    6 szt
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Golonki dobrze czyścimy, suszymy, obsypujemy przyprawami, wkładamy w torebkę do pieczenia i wstawiamy na 24 h do lodówki.
Następnie pieczemy 60 minut w piekarniku nagrzanym do 180 stopni (z termoobiegiem). Golonki są baaaardzo syte :)
Goloneczki zawsze podaję z duszonymi pieczarkami.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (5)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

Margo1

23.04.2013 17:36
chyba takiej nie jadłam

ZEWA

01.07.2011 11:23
lubię takie jedzonko

kotlet

20.06.2011 18:39
rewelacja

Ewa104

29.01.2011 13:12
Oj, narobiłaś mi smaku tymi goloneczkami.

eduszo

03.01.2011 11:33
Pychotka.

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat